Functieomschrijving
Ben jij dé topfiscalist die het toekomstig fiscaal beleid van Nederland helpt vormgeven en bijdraagt aan de uitvoering ervan? Die overeind blijft in complexe fiscale procedures? Degene die ons land kan vertegenwoordigen in de internationale fiscale arena? Ben jij de jonge, net afgestudeerde fiscalist die deze vragen met een volmondig “ja” beantwoordt? Dan ben jij onze nieuwe Tax Talent Trainee!

Als Tax Talent Trainee maak jij kennis met een dwarsdoorsnede van het fiscale werk binnen het Ministerie van Financiën, de Belastingdienst en internationale organisaties . Je draagt bij aan het oplossen van complexe fiscale problemen, waarbij je het niet schuwt om ongebaande paden te betreden. Je investeert in je lerend vermogen én rendeert onder een stevige (werk)druk. En uiteraard vind je het een voorrecht om het algemeen belang te dienen.

Als Tax Talent Trainee combineer je – gedurende twee jaar – leren en werken. Je investeert in én bent eindverantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Je werkt als inspecteur in de klantbehandeling, volgt opleidingen, neemt deel aan projecten, schrijft artikelen, voert verweerprocedures en denkt mee over nieuwe wet- en regelgeving. Je opereert op het kruispunt van wetgeving, beleid en uitvoering. Dit doe je niet alleen, maar onder de begeleiding van een coach die gepokt en gemazeld is in de fiscale wereld. Een prachtige kans voor een jonge fiscalist!

Functie-eisen
Je hebt een wo-diploma in een fiscale richting behaald, met uitstekende studieresultaten; gemiddeld een 7,5 of hoger. Ook als je verwacht dat je voor 1 april 2017 bent afgestudeerd, met een gemiddelde van 7.5 of hoger, zien we je sollicitatie graag tegemoet.
Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
Het is een sterke pre als jouw hoogleraar je aanmelding voor het Tax Talent Traineeship ondersteunt met een (vormvrije) aanbevelingsbrief. Deze brief zien wij graag in de tweede fase van het sollicitatieproces tegemoet.

Je bent iemand die beschikt over veel – op het oog bijna tegengestelde – vaardigheden. Je bent creatief én tegelijkertijd sta je met beide benen op de grond. Je kunt gezag uitstralen en ondertussen ben je gericht op samenwerken en heb je veel oog voor de relatie met anderen. Je erkent de tegenstrijdigheid van belangen, terwijl je toch vooral oplossingsgericht acteert. En je beschikt over passie voor het fiscale vak, en het enthousiasme om jezelf te ontwikkelen.

Jouw competenties?
zelfontwikkeling
samenwerken
klantgerichtheid
creativiteit
initiatief
flexibiliteit

Direct solliciteren? Ga naar: http://ssl1.peoplexs.com/Peoplexs22/CandidatesPortalNoLogin/ApplicationForm.cfm?&PortalID=12518&VacatureID=862944