Werkstudentschap Fiscaal - Nationale praktijk - Amsterdam
Ben jij op zoek naar een uitdagend werkstudentschap waarin we jou de ruimte bieden om te groeien? Solliciteer dan nu op ons werkstudentschap in de fiscaliteit!
In het kort
Wie: Je bent bezig met je master fiscale economie of fiscaal recht.
Wat: Ondersteunen bij adviezen, bezwaar- en beroepsschriften voorbereiden en verzorgen van aangiftes.
Waarom: Goed beeld van de organisatie krijgen en kennis maken met het werk van een fiscalist.
Waar: Jouw standplaats is Amsterdam.
De functie
Als werkstudent kom je met diverse fiscale facetten in aanraking. Je verzorgt in samenwerking de aangiftes voor onze cliënten. Dit doe je op het gebied van inkomsten- en vennootschapsbelasting voor veelal familiebedrijven en (grote) MKB ondernemingen. Daarnaast bereid je bezwaar- en beroepschriften voor. Je ondersteunt waar mogelijk de belastingadviseurs in hun adviezen op het gebied van onder andere ondernemingsvormen en herstructureringen. Ook inkomstenbelasting is een adviesonderwerp. Daarnaast word je betrokken bij de fiscale review van de door onze accountants opgestelde jaarrekeningen. Je klantenpakket zal bestaan uit diverse ondernemingen in diverse branches binnen het (hoge)MKB-segment, dga’s en vermogende particulieren.
Wij zoeken
• Je bent een masterstudent fiscaal recht of fiscale economie.
• Je bent vanaf september 2017 beschikbaar bij voorkeur voor 3-5 dagen in de week.
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
• Je beschikt over een professioneel-kritische houding.
• Je bent cijfermatig en analytisch ingesteld.
• Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
Wij bieden: ruimte om te groeien
Wij bieden je de kans om te leren en te groeien. Naast ruimte om te groeien op het gebied van vaktechnische kennis is er ook aandacht voor de groei van je persoonlijke vaardigheden. Jouw leidinggevende zal je hierbij helpen. Daarnaast zijn er je collega’s om te sparren over actualiteiten en cases. Je krijgt de mogelijkheid om 3 tot 5 dagen mee te werken, afhankelijk van je studierooster. Indien relevant, kun je de overige dagen (op kantoor) besteden aan je scriptie.
Enthousiast?
Wil jij ruimte om te groeien als werkstudent bij Grant Thornton? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Evelien van der Veken (088 67 69 207).