De bestemming van de studiereis 2018 is bekend! Dit jaar zullen wij van 4 juni t/m 15 juni 2018 met een groep van 18 studenten naar Rio de Janeiro afreizen.

Gedurende de studiereis zullen wij verscheidende belastingadvies- en advocatenkantoren bezoeken, maar natuurlijk zal er ook voldoende vrije tijd zijn om de Braziliaanse cultuur te proeven. We verblijven in de gezellige buurt Ipanema waar je vanuit je bed zo het zwembad in kan duiken en ook het strand op loopafstand zit.

 In de aanloop naar de studiereis zal er een tweetal activiteiten plaatsvinden, waardoor de reisdeelnemers elkaar beter kunnen leren kennen.

 De eigen bijdrage van de reis zal 550 euro bedragen. Hierin is onder andere begrepen: vlucht, hotel, vervoer naar de activiteiten en een begin- en einddiner.

Wil jij deze fantastische ‘business meets pleasure’ reis niet missen?! Solliciteer dan nu door jouw CV en korte motivatiebrief (maximaal 15 regels)te sturen naar reis@fsvu.nl. Solliciteren is mogelijk tot uiterlijk 5 maart 2018 00:00 uur, dus wees er snel bij!

 

Direct Solliciteren? Klik hier.