Home

FSVU stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen. Reeds sinds haar oprichting in 2003 slaat zij enerzijds een brug tussen de collegebanken en de fiscale arbeidsmarkt, anderzijds beoogt zij het contact tussen studenten onderling te bevorderen. Zo organiseert FSVU geregeld al dan niet in samenwerking met diverse gerenommeerde kantoren naast de fantastische borrels, trainingen en bedrijfsbezoeken, zeer uiteenlopende (in)formele evenementen door het jaar heen.

FSVU is op zoek naar een nieuw bestuur voor het studiejaar 2022-2023!

Als FSVU-bestuur sta je een jaar lang aan het hoofd van de leukste fiscale vereniging van Nederland. Een leerzame, leuke en onvergetelijke ervaring! De FSVU is behalve de leukste vereniging ook een kleinere vereniging. Dit betekent dat het een parttime bestuursfunctie betreft en het goed mogelijk is om jouw FSVU bestuursjaar te combineren met studie en werk terwijl je tevens ook nog tijd overhoudt voor je andere sociale activiteiten.

Lijkt het jou leuk om samen met drie andere bestuursleden interessante en leuke activiteiten organiseren voor je medestudenten om ze kennis te laten maken met potentiële werkgevers en zodat studenten elkaar beter kunnen leren kennen?

Meld je dan aan door voor 25 juni 2022  jouw motivatie + cv te mailen naar: bestuur@fsvu.nl.

Je kan solliciteren voor de volgende functies:

voorzitter
vice-voorzitter
secretaris
penningmeester

Weten hoe een dag als bestuur eruitziet of wil je meer informatie? Schroom niet en stuur ons een mail!

FSVU

Wat anderen zeggen

Ik kan terugblikken op mooie, leerzame commissiemaanden bij FSVU. Het werken in een vereniging is als een klein bedrijfje: door studenten en voor studenten. Voor mij betekent FSVU vooral veel gezelligheid. Ik raad dan ook iedereen aan om actief te worden!”

“Ik vind FSVU een hele leuk studievereniging. Anders dan een studentenvereniging, zijn we veel bezig zijn met activiteiten die ook studiegerelateerd zijn. Het gaat niet alleen om het feesten, maar ook om de zelfontwikkeling.

“Bij FSVU heb ik het fundament gelegd voor mijn verdere carrière. Via de verscheidene activiteiten werd ik in staat gesteld in een vroeg stadium kennis te maken met mijn toekomstige werkgever en mij breder te ontwikkelen.”

Sponsoren

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen?

    fsv-logo

    FSVU stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen. Reeds sinds haar oprichting in 2003 slaat zij enerzijds een brug tussen de collegebanken en de fiscale arbeidsmarkt, anderzijds beoogt zij het contact tussen studenten onderling te bevorderen.

    Nieuwsbrief

    © 2021 fsvu - Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door websiet.nl