Over ons

An Unordinary Leader

Head of School Welcome

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc convallis quam ac turpis faucibus commodo. Phasellus pulvinar velit non mauris vehicula, mollis tempus dolor suscipit. Nunc a quam vel orci scelerisque eleifend. In dictum in enim sit amet mattis. Sed sagittis mauris et viverra viverra.

Donec tincidunt velit eu massa lobortis consequat. Etiam vitae volutpat enim. Vivamus placerat mattis dignissim. Nullam diam nisl, posuere a turpis sit amet, efficitur vestibulum dolor. Fusce arcu arcu, suscipit sit amet feugiat.

Olivia Jones, Head of School

Quick Facts

Students Enrollment

0%
Lower grade
0%
Upper Grade
0%
Middle Grade
0%
High Grade
What We Teach

Our Programs

Our Video

Students Life

Revolution Slider Error: Slider with alias slider-2 not found.
Maybe you mean: 'homeslider' or 'homeslidernew'
Testimonials

What Parents Say

Ik kan terugblikken op mooie, leerzame commissiemaanden bij FSVU. Het werken in een vereniging is als een klein bedrijfje: door studenten en voor studenten. Voor mij betekent FSVU vooral veel gezelligheid. Ik raad dan ook iedereen aan om actief te worden!”

“Ik vind FSVU een hele leuk studievereniging. Anders dan een studentenvereniging, zijn we veel bezig zijn met activiteiten die ook studiegerelateerd zijn. Het gaat niet alleen om het feesten, maar ook om de zelfontwikkeling.

“Bij FSVU heb ik het fundament gelegd voor mijn verdere carrière. Via de verscheidene activiteiten werd ik in staat gesteld in een vroeg stadium kennis te maken met mijn toekomstige werkgever en mij breder te ontwikkelen.”

fsv-logo

FSVU stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen. Reeds sinds haar oprichting in 2003 slaat zij enerzijds een brug tussen de collegebanken en de fiscale arbeidsmarkt, anderzijds beoogt zij het contact tussen studenten onderling te bevorderen.

Nieuwsbrief

© 2021 fsvu - Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door websiet.nl