Bestuur

v.l.n.r.: Imadeddine Hazyoun (penningmeester), Estée Zandvliet (voorzitter), Michel Fu (secretaris)

 

Voorzitter

Als voorzitter ben jij het gezicht van de vereniging. Je zorgt ervoor dat de vereniging draaiende blijft en zet het langetermijnbeleid uiteen. Dit doe je onder meer door de wekelijkse vergadering te leiden, je medebestuurders te ondersteunen en waar nodig te controleren. Verder vertegenwoordig je de vereniging naar buiten toe tijdens verschillende vergaderingen en bijeenkomsten. Dit doe je op facultair, universitair en landelijk niveau. Zo behartig je bijvoorbeeld de belangen van FSVU als afgevaardigde voor het Landelijk Overleg Fiscalisten.

 

Vicevoorzitter

De vicevoorzitter onderhoudt de warme banden met kantoren en is verantwoordelijk voor de acquisitie in nauwe samenwerking met de overige bestuursleden. Tevens is voor jou een plaatsvervangende rol weggelegd bij afwezigheid van de voorzitter.

 

Penningmeester

De penningmeester houdt de financiële gezondheid van de vereniging op peil. I.s.m. onze eigen boekhouder houd jij de geldelijke administratie bij. Jij stelt de jaarlijkse begroting op en waakt over de in- en uitgaande geldstromen. Verder ben jij de eindverantwoordelijke voor de overeenkomsten en facturen.

 

Secretaris

De administratie van de vereniging komt voor rekening van de secretaris. Je houdt de nieuwe in- en uitschrijvingen bij en draagt zorg voor het communicatieverkeer. Leden, sponsoren en derden weten jou altijd te bereiken! Verder behoort tot jouw takenpakket de notulen op te maken bij bestuursvergaderingen, de website te beheren en de social mediakanalen regelmatig bij te houden.

fsv-logo

FSVU stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen. Reeds sinds haar oprichting in 2003 slaat zij enerzijds een brug tussen de collegebanken en de fiscale arbeidsmarkt, anderzijds beoogt zij het contact tussen studenten onderling te bevorderen.

Nieuwsbrief

© 2021 fsvu - Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door websiet.nl