Warning: Use of undefined constant ’ - assumed '’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u2368p119313/domains/fsvu.nl/public_html/wp-content/themes/greenville/functions.php on line 592
Commissies – Fsvu

Commissies

Commissies

FSVU kent een scala aan mooie evenementen door het jaar heen. Dat zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van onze geliefde commissies. Hieronder zijn de commissies van verenigingsjaar 2020/2021 te vinden die wij rijk zijn. Onze actieve leden zijn de steun en toeverlaat van de vereniging en vormen de motor van de organisatie. Het commissiebestand bestaat uit leden die een versterkende bijdrage willen leveren door zich actief in te zetten op velerlei vlakken.

 

Studiereiscommissie

Binnen de Studiereiscommissie is het aan jou de taak om de jaarlijkse studiereis buiten Europa op touw te zetten. Tijdens de reis worden traditiegetrouw niet alleen verscheidene fiscale kantoren bezocht, maar heb je zeker ook tijd om de stad (of steden) te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen. Wie weet beleef jij binnenkort met FSVU een onvergetelijke buitenlandreis met een fiscale tint!

 

TCE-commissie

Bijzonder trots zijn we op het Tax Career Event, waarbij verbinding na wordt gestreefd tussen onze leden en hun toekomstige werkgevers; één van de primaire pijlers van FSVU. Jij bent als onderdeel van de TCE-commissie verantwoordelijk voor het op touw zetten van de fiscale bedrijvendag, waarop studenten de mogelijkheid wordt geboden een potentiële stageplek, werkstudentschap of wellicht zelfs een startersfunctie in de wacht te slepen. Tijdens de afgelopen edities werden vervolggesprekken en sollicitaties veelvuldig ingepland en waren de eerste stageplekken al ingevuld. Zorg jij voor het volgende succes?

 

Activiteitencommissie (AcCo)

Binnen de AcCo ben jij verantwoordelijk voor de organisatie achter diverse (in)formele activiteiten voor onze leden. Denk hierbij aan een online cocktailworkshop, een pubquiz, wellicht een proeverij of een boottocht (indien mogelijk): laat je creativiteit de vrije loop! De AcCo is bij uitstek een commissie waar je veel vrijheid krijgt om je eigen input te leveren.

 

Mediacommissie

De Mediacommissie combineert creativiteit met fiscaliteit. Als commissielid ben jij verantwoordelijk voor het maken van foto’s, consistente content op sociale media en eventueel voor het uitbrengen van de FSVU Almanak en periodieke nieuwsbrieven. Kortom: jij draagt zorg voor het vergroten en verbeteren van de naamsbekendheid van FSVU. 

 

Kascommissie

In nauwe samenwerking met de penningmeester en onze eigen boekhouder zorg jij dat het geld wordt geteld, verzorg jij de financiële administratie en stel jij de (deel)begrotingen op. Aan jou de taak waker te zijn over de in- en uitgaande geldstromen waardoor de vereniging draaiende wordt gehouden.

fsv-logo

FSVU stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen. Reeds sinds haar oprichting in 2003 slaat zij enerzijds een brug tussen de collegebanken en de fiscale arbeidsmarkt, anderzijds beoogt zij het contact tussen studenten onderling te bevorderen.

Nieuwsbrief

© 2021 fsvu - Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door websiet.nl