Commissies

Commissies

FSVU kent een scala aan mooie evenementen door het jaar heen. Dat zou niet mogelijk zijn zonder de hulp van onze geliefde commissies. Hieronder zijn de commissies van verenigingsjaar 2020/2021 te vinden die wij rijk zijn. Onze actieve leden zijn de steun en toeverlaat van de vereniging en vormen de motor van de organisatie. Het commissiebestand bestaat uit leden die een versterkende bijdrage willen leveren door zich actief in te zetten op velerlei vlakken.

 

Studiereiscommissie

Binnen de Studiereiscommissie is het aan jou de taak om de jaarlijkse studiereis buiten Europa op touw te zetten. Tijdens de reis worden traditiegetrouw niet alleen verscheidene fiscale kantoren bezocht, maar heb je zeker ook tijd om de stad (of steden) te ontdekken, even te ontspannen en leuke dingen met elkaar te doen. Wie weet beleef jij binnenkort met FSVU een onvergetelijke buitenlandreis met een fiscale tint!

 

TCE-commissie

Bijzonder trots zijn we op het Tax Career Event, waarbij verbinding na wordt gestreefd tussen onze leden en hun toekomstige werkgevers; één van de primaire pijlers van FSVU. Jij bent als onderdeel van de TCE-commissie verantwoordelijk voor het op touw zetten van de fiscale bedrijvendag, waarop studenten de mogelijkheid wordt geboden een potentiële stageplek, werkstudentschap of wellicht zelfs een startersfunctie in de wacht te slepen. Tijdens de afgelopen edities werden vervolggesprekken en sollicitaties veelvuldig ingepland en waren de eerste stageplekken al ingevuld. Zorg jij voor het volgende succes?

fsv-logo

FSVU stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen. Reeds sinds haar oprichting in 2003 slaat zij enerzijds een brug tussen de collegebanken en de fiscale arbeidsmarkt, anderzijds beoogt zij het contact tussen studenten onderling te bevorderen.

Nieuwsbrief

© 2021 fsvu - Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door websiet.nl