Start jij in deze junior functie binnen het Financial Services team op ons kantoor in Amsterdam?
Als Consultant Indirect Tax – Financial Services ga je aan de slag binnen een team dat marktleider is op het gebied van btw-advisering voor financiële instellingen. Ons financial services team is een fris en dynamisch team dat bestaat uit 20 specialisten.

Wie zijn wij?

Bij PwC Nederland werken ruim 5.500 professionals nauw met elkaar samen vanuit 12 vestigingen. Wij bieden jou volop kansen, zowel op vakinhoudelijk, technologisch als persoonlijk gebied, waardoor je het maximale uit jezelf en jouw carrière kunt halen. Ontdek, ga relaties aan, ontwikkel jezelf en maak impact.

Wie ben je?

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • Je hebt affiniteit met btw, de financiële wereld en technologie;
 • Je vindt het leuk om op praktische en innovatieve wijze vraagstukken te analyseren en op te lossen;
 • Je wilt jezelf uitdagen om ook je data en technologische vaardigheden (verder) te ontwikkelen;
 • Je schrijft en spreekt makkelijk in het Engels en vindt het uitdagend om voor buitenlandse klanten te werken;
 • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands;
 • Je werkt graag in teamverband;
 • Je zoekt een frisse, flexibele en dynamische werkomgeving.

Hoe ziet je werk eruit?

Je zal deel gaan uitmaken van een enthousiast en gedreven team en je geeft advies over de btw-wetgeving aan nationale en internationale klanten in de financiële wereld. Daarnaast werk je mee aan de omzetting van deze adviezen in de systemen en processen van de klant. Onze klanten bestaan uit banken, verzekeraars, leasemaatschappijen, pensioenfondsen, vermogensbeheerders, optiehuizen, beleggingsfondsen, private equity fondsen, hedge funds en andere financiële instellingen. Je collega’s helpen je uiteraard om jezelf zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen.

Daarnaast werk je nauw samen met onze overige collega’s binnen de afdeling indirecte belastingen van PwC, maar ook met onze corporate tax en consultancy collega’s, zowel nationaal als internationaal. Door deze manier van werken krijg je te maken met het totale werkterrein van de indirecte belastingen: zowel nationaal als internationaal, van financiële producten tot vastgoedproblematiek en van vakinhoud tot de meest uiteenlopende technologische toepassingen (waaronder data-analyse, data-visualisatie, artificial intelligence en process automation).

Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij je binnen PwC goed kan ontwikkelen tot een specialist op het gebied van indirecte belastingen.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, ben je verzekerd van diverse klanten, inspirerende collega’s en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw ontwikkeling en flexibel werken en leven.

 • Je krijgt de mogelijkheid om de fiscale advisering van PwC te leren kennen;
 • Je werkt met collega’s, die veel marktkennis over de financiële wereld hebben en graag aan je overdragen;
 • Je leert jouw fiscale advies met de modernste technologieën in praktijk te brengen en hoe je klanten zo kunt helpen de fiscale problemen in de kern van het bedrijf op te lossen;
 • Je kunt gebruikmaken van opleidingsmogelijkheden, waardoor je zowel in je werk als persoonlijk blijft groeien;
 • Je werkt in een internationale omgeving.

Wil je sowieso binnen de indirecte belastingen beginnen, maar twijfel je over het specialisme? Als consultant is het, in overleg, mogelijk om te rouleren tussen verschillende teams.

Solliciteer nu!

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging, complexe vraagstukken en heeft deze vacature jou enthousiast gemaakt? Solliciteer en wie weet werk jij binnenkort bij PwC als Consultant Indirect Tax in Amsterdam.
Wij ontvangen graag de volgende documenten:

 • CV;
 • Motivatiebrief (met specifieke motivatie voor PwC en het Financial Services team);
 • Cijferlijsten;

Bij vragen over deze vacature kun je onze Talent Acquisition Specialist mailen via: Larissa.Oosterbaan@pwc.com. Wij stellen acquisitie n.a.v. deze vacature niet op prijs.

 

https://www.pwc.nl/nl/carriere/beschrijving.html?wdjobreqid=112234WD&wdcountry=NLD&wdjobsite=Global_Campus_Careers&wdisu=INT515_Adobe_DU_ISU%40pwc&utm_source=FSVU&utm_medium=Vacature&utm_campaign=ConsultantFinancialServices