Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Beste leden,

Vrijwel iedereen die gaat solliciteren, zal op een gegeven moment een capaciteitentest of e-assessment moeten maken. Dergelijke toetsen zijn steeds vaker onderdeel van de selectieprocedure bij bedrijven voor stages, traineeships en startersplekken. FSVU schiet jullie graag te hulp bij de voorbereiding op een assessment. Daarom organiseren wij, in samenwerking met Hellotest en studieverenigingen Digi Juridica en ASAR, een assessment training!
Tijdens de training wordt, onder meer, behandeld wat de beste strategieën, aanpak en methodes voor het halen van een hoge score zijn en hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden. Verder komen de meest gevraagde assessment-onderdelen (verbaal redeneren, numeriek redeneren en logisch redeneren) aan bod. Elk onderwerp wordt geïntroduceerd met een theoretisch gedeelte, waarna je door middel van een oefentest je vaardigheden kan oefenen. Voor meer informatie over assessments kun je terecht op de website van Hellotest.
De training zal online plaatsvinden op donderdag 11 februari van 15.00 – 17.00 uur. Wil jij je volgende assessment met volle zelfvertrouwen maken? Meld je dan uiterlijk woensdag 10 februari aan door een e-mail te sturen naar bestuur@fsvu.nl.
Tot dan!