Houthoff

WERKEN BIJ HOUTHOFF

Dat maakt je sterker. Wij gaan ver om van jou een excellente advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris te maken. Jij laat zien dat je het in je hebt. Jouw beste carrièrestap was nog nooit zo dichtbij.

HOUTHOFF – GOING BEYOND

Houthoff is een onafhankelijk, toonaangevend Nederlandsadvocatenkantoor, gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Brussel,Londen en New York en heeft vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio. Onze 300 advocaten, notarissen en belasting-adviseurs werken continu samen om ervoor te zorgen dat we er voor onze klanten zijn wanneer ze ons het meest nodig hebben. We helpen hen vooruit op kritieke momenten met praktische
oplossingen voor complexe juridische problemen.

CLIËNTEN & ZAKEN WAARVOOR WIJ VERDER GAAN WANNEER ZE ONS HET MEEST NODIG HEBBEN

Wij richten ons op zeer complexe transacties en geschillen- beslechting, waarbij wij internationale en nationale onder-nemingen, financiële instellingen, private equity huizen en overheden adviseren over hun meest strategische en kritieke zaken. Of het nu gaat om het beoordelen van kansen of beperken van risico’s, we kijken altijd verder dan het vraagstuk van vandaag om tot een lange termijn oplossing te komen.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Je ziet jezelf in de toekomst werken bij een groot, commercieel kantoor met een internationale focus. Je wilt voor jezelf de beste keuze maken en jezelf blijven ontwikkelen. De stap van student naar excellent advocaat, belastingadviseur of notaris zet je niet zomaar. Hierbij helpen wij jou graag.

KOM KENNISMAKEN

Hoe maak je de juiste keuze? Kom kennismaken. Wij bieden hiervoor meerdere mogelijkheden. Zo organiseren wij regelmatig een Houthoff Café en meerdere keren per jaar een Houthoff Inhousedag en Houthoff College Tour. Voor een intensievere kennismaking neem je deel aan een van onze Houthoff Masterclasses.

BELEEF HET IN DE PRAKTIJK

Wij leren elkaar pas echt goed kennen als je in onze dagelijkse praktijk meeloopt. Een student-stage of een studerend juridisch medewerkerschap is bij uitstek de manier om dit te ervaren. Je maakt niet alleen kennis met de werkzaamheden, maar je ontmoet ook de mensen achter Houthoff. En natuurlijk ben je welkom bij alle kantooractiviteiten, zoals teamuitjes, sportevents en borrels. Ben jij erover uit en wil je direct solliciteren op een starters-functie als advocaat, belastingadviseur of kandidaat-notaris? Ga dan naar werkenbijhouthoff.com waar je nog meer informatie vindt over het werken bij Houthoff.

fsv-logo

FSVU stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen. Reeds sinds haar oprichting in 2003 slaat zij enerzijds een brug tussen de collegebanken en de fiscale arbeidsmarkt, anderzijds beoogt zij het contact tussen studenten onderling te bevorderen.

Nieuwsbrief

© 2021 fsvu - Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door websiet.nl