Project Description

Werken bij Buren is werken bij een groeiend kantoor met grenzeloze ambities. Onze zaken zijn multidisciplinair, branche-overstijgend en hebben vaak een internationaal karakter. Bij Buren vind je het beste van twee werelden. De charme en het persoonlijke karakter van een middelgroot kantoor en de complexe en uitdagende zaken die horen bij de grote kantoren. Met kantoren in Amsterdam, Beijing, Den Haag, Luxemburg en Shanghai krijg je de kans in een team van professionals te werken aan interessante internationale zaken.

Bij Buren kent je carrière kent geen grenzen.

BE UNSTOPPABLE

Bij Buren houden we van ondernemen. Met een team van meer dan 70 advocaten, notarissen en fiscalisten werken we aan praktische oplossingen. Oplossingen waarmee we samen met onze cliënten richting geven in de ontwikkeling, groei of verandering van hun business. De primaire focus ligt bij Buren op corporate M&A, litigation ,insolventierecht, arbeidsrecht, belastingrecht, onroerend goed en financieel recht. Buren adviseert aansprekende (inter)nationaal opererende ondernemingen, instellingen en investeringsfondsen en behoort tot de top van de middelgrote kantoren in Nederland.

Werken bij Buren

Buren is altijd op zoek naar jonge ambitieuze en ondernemende advocaat – stagiaires, kandidaat-notarissen of fiscalisten die in een snel groeide (inter)nationale praktijk willen werken. Wij zoeken mensen die naast een goed analytisch verstand, een sterke persoonlijkheid en een gezonde dosishumor ook een brede maatschappelijke kennis en ontwikkeling hebben.

Student-stage

Als student weet je pas hoe het er in de praktijk aan toe gaat als je een student-stage loopt. Je leert een kantoor namelijk pas echt goed kennen als je meedraait in de dagelijkse praktijk. Het is daarom mogelijk om vanaf je derde studiejaar een student-stage te lopen bij Buren. Er is het gehele jaar ruimte voor goede studenten.

Juridisch medewerker

Een juridisch inhoudelijke baan naast je studie is natuurlijk de perfecte aanvulling voor ambitieuze studenten. De precieze invulling van de functie als juridisch medewerker wordt altijd in overleg samengesteld, met inachtneming van je studie maar ook met de verwachtingen van Buren.

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Irene Maassen, 070 – 318 4200 i.maassen@burenlegal.com