Project Description

Financial Boardroom Amsterdam

Financial Boardroom Amsterdam kent een uniek concept. Wij bieden vanuit onze expertise als fiscalisten een boardroom voor vermogende families (private clients) en internationale ondernemingen. Daar waar multinationals over een boardroom beschikken waarin experts en financiële data samenkomen om strategische beslissingen te nemen, voorzien wij in dezelfde behoefte van vermogende families én hun ondernemingen. Onze advisering richt zich veelal op onderwerpen als het structureren van zowel privé als ondernemingsvermogen, bedrijfsopvolging, estate planning en onroerend goed.

Als topfiscalist werk je over het algemeen direct met de familie c.q. de ondernemer. Dit betekent dat communicatieve vaardigheden en empathisch vermogen onontbeerlijk zijn. Als junior fiscalist zal je met name worden ingezet om diverse uitdagende fiscale vraagstukken op te lossen. Een oplossingsgerichte mindset, diepgaande vaktechnische kennis en analytisch vermogen zijn competenties die essentieel zijn een succesvolle adviseur te zijn.

Natuurlijk begrijpen we dat je als pas afgestuurde fiscalist niet alle vaardigheden direct volledig beheerst. Als onderdeel van het fiscale team ben je direct betrokken op uitdagende complexe dossiers waardoor je in de loop van de jaren ontwikkelt tot topfiscalist. Onderdeel hiervan is dat je NOB lid zal worden. Ook bieden we een marktconform beloningspakket, met veel vrijheid, inclusief bijvoorbeeld de mogelijkheid van een sabbatical van drie maanden iedere drie jaren. Het enige dat we van jou verwachten is passie en inzet. Wij werken volledig digitaal en voor zover mogelijk maken we gebruik van de mogelijkheden die de blockchain te bieden heeft. Affiniteit met IT is dan ook een pre.

Ben jij geïnteresseerd in een carrière bij Financial Boardroom Amsterdam aan de Willemsparkweg in het mooie Amsterdam Oud-Zuid, neem dan contact op met Peter Hofman (peter@fbamsterdam.nl) of Martijn Ramaekers (martijn@fbamsterdam.nl).