Project Description

Hillbrook Expatriate Tax Solutions

Sinds 2010 adviseert en ondersteunt Hillbrook Expatriate Tax Solutions (www.hillbrook.nl) grote en minder grote ondernemingen, beginnende ondernemers, directeuren grootaandeelhouders en hun vennootschap. Dit doen we als fiscalist, tax accountant, payroll specialist en immigration specialist. Onze klanten opereren vaak grensoverschrijdend, hebben mensen in dienst die uit het buitenland komen of van Nederland naar het buitenland vertrekken om daar te gaan werken. Dit geeft een extra dimensie  aan onze dienstverlening.

In de loop der jaren is de praktijk uitgegroeid tot een boutique firm die allerlei ondernemingen en haar werknemers en de ondernemers met hun grensoverschrijdende arbeid gerelateerde zaken begeleidt. Daarnaast beschikken we over immigratiespecialisten waardoor we onze klanten ook ondersteunen met hun vraagstukken op dit gebied en vragen wij  tewerkstellings-en verblijfsvergunningen voor hen aan.

Werkwijze
Wij weten dat geen twee organisaties hetzelfde zijn en leveren veel maatwerk. Hierdoor bouwen we met al onze klanten een langdurige band op en zijn we hun steun en toeverlaat op fiscaal – en immigratiegebied. We geloven in persoonlijk contact en spreken liever face-to-face met onze klanten af dan dat we alles per mail of telefoon afhandelen.

Mensen
Bij Hillbrook streven we ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen. Daarom zijn we altijd op zoek naar de juiste mensen. Die mensen moeten passen bij onze cliënten en bij elkaar om tot de beste samenwerking (als team) te kunnen komen . Op dit moment werken er 25 mensen bij Hillbrook.  Er zijn 3 partners, allemaal zo met hun eigen specialismen net als de overige 22 medewerkers van Hillbrook.

Werkstudent
We hebben het hele jaar door werkstudenten bij ons in dienst. Zij vormen een mooie aanvulling op onze dienstverlening. Vaak ondersteunen zij het Tax of Immigratie team en wordt er gekeken naar de individuele kansen en ontwikkelingen van iedere werkstudent. We volgen dus geen trajecten, maar proberen ook voor de werkstudenten maatwerk te bieden. Je wordt goed begeleid. De lijnen zijn kort en je kunt met je vragen en opmerkingen altijd terecht bij een collega. Bijvoorbeeld over interessante gebieden als de 30%-regeling, de kennismigrantenregeling, de belasting- en sociale verzekeringspositie van mensen die grensoverschrijdend arbeid verrichten.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar onze office manager: mirjam@hillbrook.nl of bel gerust even: 020 308 1400