Registration

“Lidmaatschap bij FSVU is niet alleen het begin van een leerzame studietijd en een enorme boost voor je CV, het is ook een fantastische manier om je academisch netwerk te vergroten. Wij bieden je op allerlei wijzen middels een verscheidenheid aan activiteiten door het jaar heen de mogelijkheid om jouw fiscale studentenleven te verrijken. Op deze manier ontwikkel jij jezelf niet alleen op persoonlijk vlak, maar kom jij ook in contact met de bedrijven waarvan één of meerdere in potentie jouw toekomstig werkgever zal worden.

De contributie bedraagt slechts € 10 per verenigingsjaar*. Met een lidmaatschap geniet jij van talloze voordelen:

 1.  Uitnodigingen voor alle formele én informele verenigingsactiviteiten, zoals de ledenborrels, kantoorbezoeken en het Tax Career Event;
 2.  Gratis de jaarlijkse fiscale wettenbundel;
 3.  Korting op studieboeken;
 4. Kom in contact met het bedrijfsleven;
 5.  Academische en sociale ontwikkeling;
 6. Leer jouw medestudenten kennen op laagdrempelige wijze;
 7. Verleg je grenzen tijdens onze jaarlijkse studiereis buiten Europa

Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni in het daaropvolgende jaar. Middels de eerste betaling van de contributie machtig jij FSVU tot opzegging de jaarlijkse contributie van de door jou opgegeven rekening automatisch te incasseren per 1 juli. Opzegging geschiedt schriftelijk en kan op elk moment tot 1 week vóór het incassomoment, waarna de automatische incasso wordt stopgezet.”

 1. Evenementen
 2. Kantoren
 3. Vacatures
 4. Boeken
 5. Contact
fsv-logo

FSVU stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen. Reeds sinds haar oprichting in 2003 slaat zij enerzijds een brug tussen de collegebanken en de fiscale arbeidsmarkt, anderzijds beoogt zij het contact tussen studenten onderling te bevorderen.

Nieuwsbrief

© 2021 fsvu - Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door websiet.nl