Rsm

Wie is RSM?

RSM is een gerenommeerde accountants- en belastingadviesorganisatie, met zeven vestigingen in Nederland. Door onze diepgaande expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Samen met meer dan 820 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.

Onze medewerkers zijn een belangrijk onderdeel van ons succes. Zij staan elke dag klaar voor cliënten. Met veel enthousiasme, betrokkenheid en creatief vermogen worden cliënten op maximale wijze ontzorgd. Het feit dat geen dag hetzelfde is, zorgt voor een afwisselende en uitdagende werkomgeving. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke groei. Dankzij een breed scala aan uitdagingen en opleidingen, worden de kwaliteiten van onze medewerkers namelijk voortdurend verder ontwikkeld.

In Nederland werken drie accountants- en belastingadvieskantoren samen, die RSM Nederland vertegenwoordigen in de plaatsen: Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Rotterdam en Utrecht.

Werkgebied van RSM

De financiële wereld is complex en specialistisch. Wij verwachten van onze financieel adviseurs dat zij de ontwikkelingen op het gebied van accountancy en corporate finance op de voet volgen en oplossingen bieden die overeenkomen met de verwachtingen van onze cliënten. Het werkgebied omvat, naast de reguliere nationale werkzaamheden, ook internationaal georiënteerde vraagstukken.

 

Als je geïnteresseerd bent in een stage of startersfunctie binnen onze organisatie, dan kun je je motivatie met CV sturen naar Heaven Hogervorst, hhogervorst@rsmnl.nl of bellen naar 06 82 26 88 73.

Kijk ook op onze website voor de actuele vacatures: www.rsmnl.com. RSM maakt gebruik van verschillende social mediakanalen onder de naam RSM nl. Via deze kanalen delen onze mensen kennis en persoonlijke ervaringen.

 

T: 0682268873

E: hhogervorst@rsmnl.nl

W: www.rsmnl.com

fsv-logo

FSVU stelt zich ten doel de belangen van haar leden te behartigen. Reeds sinds haar oprichting in 2003 slaat zij enerzijds een brug tussen de collegebanken en de fiscale arbeidsmarkt, anderzijds beoogt zij het contact tussen studenten onderling te bevorderen.

Nieuwsbrief

© 2021 fsvu - Alle rechten voorbehouden | Website gemaakt door websiet.nl