Geachte leden en vrienden van de FSVU,

De helft van het collegejaar is inmiddels voorbij. Dit betekent dat het tijd wordt om langzaam doch zeker het 17e FSVU bestuur samen te stellen!
Heb jij het in je om als bestuurslid de Fiscale Studievereniging van de VU te vertegenwoordigen?
Solliciteer dan nu door jouw cv en motivatie(brief) te sturen en uiteraard in welke functie jij jezelf ziet en waarom.

De deadline om te solliciteren is 7 april 2019 i.v.m. inwerken van het nieuwe bestuur!

Ben je er nog niet helemaal over uit welke functie het meest geschikt is voor jou? Hier komt een kort overzicht met de belangrijkste taken per functie:

Voorzitter (Soraya):

Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging en is mijn voornaamste taak de vereniging te vertegenwoordigen.
Mijn takenpakket omvat daarnaast: het voeren van acquisitie samen met de penningmeester om sponsorgeld binnen te halen.
Ook geef je leiding aan de vereniging en moet je knopen kunnen doorhakken. Dit jaar verzorg ik ook de magazine en de social media kanalen in samenwerking met de PR commissie.

Mocht je nog vragen hebben omtrent het voorzitterschap, stuur me dan een mailtje of spreek me aan tijdens het college!

Vicevoorzitter (Nalini)

Als Vicevoorzitter is het mijn taak dagelijkse leiding te geven aan de vereniging en deze te vertegenwoordigen.
Mijn takenpakket omvat daarnaast: het Tax Career Event organiseren in samenwerking met de TCE commissie, mede-verantwoordelijk voor het onderhoud van de website en de mede-bestuurders helpen met de acquisitiegesprekken met kantoren.

Mocht je nog vragen hebben omtrent het vicevoorzitterschap, stuur me dan een mailtje of spreek me aan tijdens het college!

Penningmeester (Yucel)

Als penningmeester heb ik de taak om de financiën van de vereniging te begroten, beheren en te verantwoorden.
Dit houdt onder andere in: het acquisitie voeren met de voorzitter, het onderhandelen met de sponsoren, het opmaken van contracten, het vaststellen van de begroting van de vereniging, het toezicht houden op inkomsten en uitgaven en het opmaken van het financieel jaarverslag.

Mocht je nog vragen hebben omtrent het penningmeesterschap, stuur me dan een mailtje of spreek me aan tijdens het college!

Secretaris (Enzo)

Als bestuurssecretaris ben ik het aanspreekpunt voor de kantoren, de leden en de vakgroep. Ik houd het overzicht over wat zich binnen de vereniging en rondom de sponsoren afspeelt.
Mijn takenpakket bestaat daarnaast uit: de invulling en planning van activiteiten in samenwerking met sponsoren, het onderhouden van contact namens de vereniging, zorg dragen voor de mailings  en het organiseren van de jaarlijkse Tax Trip

Mocht je nog vragen hebben omtrent de functie van bestuurssecretaris, stuur me dan een mailtje of spreek me aan tijdens het college!

Hartelijke groet,
Het FSVU Bestuur

Ps: Elke functie binnen het bestuur is goed te combineren met de master, je hoeft niet een jaar vrij te nemen om een functie te kunnen vervullen!

Voornaam (verplicht)
Achternaam (verplicht)
Studentnummer (verplicht)
E-mailadres (verplicht)
Telefoonnummer (verplicht)
Curriculum Vitae (verplicht)
Motivatiebrief (verplicht)