Voor elk vak organiseren wij in samenwerking met een van onze sponsoren een tentamen training. De training vindt plaats op het kantoor van de desbetreffende sponsor en wordt gegeven door fiscalisten die in de praktijk in het vakgebied gespecialiseerd zijn.

De inhousedag oftewel het kantoorbezoek biedt de mogelijkheid om op een comfortabele manier met elkaar kennis te maken. Tijdens het kantoorbezoek wordt er uiteraard een impressie gegeven van het kantoor, de cultuur en die mogelijkheden die aldaar geboden worden voor de eerste stap in jouw carrière fiscalist en/of advocaat-belastingkundige.

Indien je van plan bent om op de Zuidas te gaan werken ontkom je er niet aan, het assessment. Vrijwel elk kantoor vereist dat er een assessment wordt gemaakt. Om onze leden hier op voor te bereiden bieden wij een jaarlijkse stoomcursus aan.

Elke tentamenperiode wordt afgesloten met een gezellige borrel. Geen recruiters, alleen de FSVU-leden die napraten over de tentamens, hun succes vieren of hun leed wegdrinken.