Ttmtax is een jong en dynamisch belastingadvies kantoor in Amsterdam gespecialiseerd in expats. Wij verzorgen voor een scherp tarief online internationaal belastingadvies (o.a. aangiften inkomstenbelasting, 30% -regeling) voor expats (niet -Nederlandstalige). Cliënten kunnen via onze website real time een afspraak boeken of hun gegevens direct uploaden voor online aangiften-assistentie.

Voor het geven van belastingadvies (incl. het opstellen van aangiften) zijn wijop zoek naar gemotiveerde studenten fiscaal recht / fiscale economie in het
laatste jaar van hun Bachelor of in hun Master fase. Beschikbaarheid in de maanden Februari t/m Mei alsmede de beheersing van de Engelse taal is een vereiste. Ervaring met het doen van aangiften inkomstenbelasting is een pre, alsmede de beheersing van een andere taal. Het volgen van een opleidingstraject van 1 middag is verplicht om te kunnen werken bij ttmtax.

Wij bieden een zeer goede beloning per uur, een 1-daagse opleiding, bonusregeling, diverse werkzaamheden en werken in een leuk jong team.

Interesse? Stuur dan een korte e-mail met je CV naar info@ttmtax.nl en je hoort snel van ons! Ook voor vragen kan je ons mailen.